A l’escola tenim uns Programes Pedagògics exclusius nostres que són de totes les àrees (interdisciplinars) i que abasten tots els cursos, desde p3 fins a 6è de primària. Són: el Programa Pedagògic d’Educaciò Democràtica, el Programa Pedagògic de Ciències Naturals i Hort amb cor, i el Programa Pedagògic d’Arquitectura i Entorn, que és el que ens interessa en aquesta pàgina web que hem fet.

Arquitectura i entorn té una programació pròpia que combina continguts de diverses àrees, així com competències bàsiques i competències de desenvolupament personal.

A la nostra escola se li va concedir la Beca “Joaquim Pallach” el curs 1996-1997, amb el projecte d’innovació educativa Somni/Realitat Invisible. Aquell mateix curs, com a resultat del seu desenvolupament, creixement, ampliació i evolució, li van canviar el nom i el van anomenar Programa Pedagògic d’Arquitectura i Entorn. Llavors el van millorar i enriquir amb la introducció del projecte “Taller d’Anatomia – La mà que pensa”. Aquest programa pedagògic treballa i relaciona continguts de geometria, llenguatge i educació artística i conceptes d’anatomia.